Serious Impact

De BrainstormXL evenementen zorgen voor impact: het zet de gewenste verandering in gang, creëert gedragen oplossingen én versnelt de uitvoering. Om 'serious impact' te realiseren zetten we altijd een paar stappen extra, die een vast onderdeel uitmaken van onze dienstverlening.

Intake

Voorafgaand aan het evenement doen we een intake waarbij we de (verander)doelstellingen formuleren en samen met de opdrachtgever kijken in welke vorm BrainstormXL het meeste resultaat gaat opleveren.

Voorbereiding deelnemers

Voorafgaand aan het evenement bereiden we de deelnemers voor. We zorgen voor de juiste communicatie(middelen), begeleiden deelnemers die een rol hebben tijdens het evenement en nemen weerstanden weg die actieve deelname kunnen belemmeren. 

Begeleiding tijdens het evenement 

De begeleiding van de BrainstormXL sessies is in handen van ervaren dagvoorzitters, (team)coaches en professionals uit diverse vakgebieden. Alles is erop gericht om met de deelnemers het gewenste resultaat uit deze dag te halen. 

Borging

Het evenement levert een praktisch uitvoerbaar én gedragen oplossing op, maar minstens net zo belangrijk, hoe we het concreet gaan uitvoeren. Wij helpen bij de eerste stappen om de uitkomsten ook daadwerkelijk in de organisatie te borgen.

Laat je informeren

Je bent geïnspireerd, maar heb je nog geen goed beeld van wat een serious event is en wat het voor jouw organisatie kan bijdragen?
Bel even of stuur even een berichtje.