V&VN

V&VN

Goede en toegankelijke zorg

Welke vakkennis is nodig en welke praktische oplossingen zien verpleegkundigen om goede, veilige en toegankelijke zorg te kunnen blijven bieden. Nu en in de toekomst?

Lees meer
Aidsfonds

Aidsfonds

Betere campagnecommunicatie

Hoe kan de afdeling communicatie van Stop Aids Now eerder betrokken worden bij campagnes? BrainstormXL ging aan de slag met dit vraagstuk.

Lees meer
Defensie

Defensie

Hoe profileer ik mij als MD’er

Hoe meer regie en richting te geven aan je eigen carrière? Deelnemers gingen aan de slag met eigenaarschap over de eigen loopbaan.

Lees meer
Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Praktijkgericht onderzoek

Onderwijsvernieuwing rondom praktijkgericht onderzoek door afstemming en samenwerking met het bedrijfsleven

Lees meer
SKPON

SKPON

Van beleid naar praktijk

In één dag van beleidsnotitie naar een aanzet tot implementatie. Met BrainstormXL gingen de deelnemers 'back to the future' om concrete stappen te zetten richting de toekomst.

Lees meer
NMV

NMV

24-uurs - Kaders en Kansen

Wat bindt en onderscheidt ons? Voor het Montessori Kenniscentrum organiseerde BrainstormXL een 24-uurs conferentie voor alle directeuren in het basisonderwijs.

Lees meer
Hoogvliet Supermarkten

Hoogvliet Supermarkten

Meest klantgerichte supermarkt

Hoe kunnen we de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen? In deze super BrainstormXL gingen in vier dagen maar liefst 400 medewerkers met deze uitdaging aan de slag.

Lees meer
Gemeente Vlaardingen

Gemeente Vlaardingen

Teamkwaliteiten en samenwerken

Hoe kunnen we de kwaliteiten binnen ons team nog beter tot hun recht laten komen en hoe maken we hier optimaal gebruik van?

Lees meer
Amsterdam RAI

Amsterdam RAI

Teamontwikkeling

Hoe kan bij de RAI een nieuwe werkwijze en nieuwe afdelingsstructuur worden ingebed? We legden het in een BrainstormXL voor aan de medewerkers.

Lees meer
Sagènn

Sagènn

Klantoplossingen

Hoe houden we aansluiting en feeling met de markt? De 150 professionals van Sagènn gingen samen met klanten een dag aan de slag.

Lees meer