Sustainable Challenge

Duurzame oplossingen

Netwerkevenement

Tweemaal hebben we de BrainstormXL ingezet voor de jaarlijkse Sustainable Challenge van Sustainable Motion. Sustainable Motion ontwikkeld en organiseert o.a. trainingen netwerkevenementen waarbij circulaire economie en duurzaamheid een belangrijke rol spelen.

Serious Event

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak van duurzame oplossingen voor hun bedrijfsactiviteiten en producten en tegelijkertijd zijn er steeds meer studies waarbij duurzaamheid een belangrijk onderdeel is van het leerplan. Om deze noodzaak en kennis samen te brengen is SustainableMotion opgericht.

Serious Impact

In de Sustainable Challenge gaan per editie ca. 100 studenten en Young Professionals aan de slag met de actuele duurzaamheidsvraagstukken van topbedrijven zoals Alliander, Unilever, Vitens, BAM groep, Post NL en zoeken daarin naar innovatieve oplossingen. 5 bedrijven 5 thema’s 5 uitdagingen.

Sustainable Challenge


Andere klantcases

Of ga terug naar alle klantcases

Betere campagnecommunicatie

Hoe kan de afdeling communicatie van Stop Aids Now eerder betrokken worden bij campagnes? BrainstormXL ging aan de slag met dit vraagstuk.

Lees meer

Hoe profileer ik mij als MD’er

Hoe meer regie en richting te geven aan je eigen carrière? Deelnemers gingen aan de slag met eigenaarschap over de eigen loopbaan.

Lees meer

Praktijkgericht onderzoek

Onderwijsvernieuwing rondom praktijkgericht onderzoek door afstemming en samenwerking met het bedrijfsleven

Lees meer

Van beleid naar praktijk

In één dag van beleidsnotitie naar een aanzet tot implementatie. Met BrainstormXL gingen de deelnemers 'back to the future' om concrete stappen te zetten richting de toekomst.

Lees meer

24-uurs - Kaders en Kansen

Wat bindt en onderscheidt ons? Voor het Montessori Kenniscentrum organiseerde BrainstormXL een 24-uurs conferentie voor alle directeuren in het basisonderwijs.

Lees meer

Meest klantgerichte supermarkt

Hoe kunnen we de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen? In deze super BrainstormXL gingen in vier dagen maar liefst 400 medewerkers met deze uitdaging aan de slag.

Lees meer
Laat je informeren

Je bent geïnspireerd, maar heb je nog geen goed beeld van wat een serious event is en wat het voor jouw organisatie kan bijdragen?
Bel even of stuur even een berichtje.