Amsterdam RAI

Teamontwikkeling

Incompany crowdsourcing

Ieder jaar is Amsterdam RAI gastheer van meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, meetings, presentaties en andere bijeenkomsten.

De gehele afdeling Planning & Werkvoorbereiding, verantwoordelijk voor het verzorgen van de administratieve werkvoorbereiding en afhandeling van alle evenementen en het bieden van ondersteuning aan de Planningsmanagers. Daarnaast verzorgt de afdeling de concrete uitwerking van Congressen en Theater.


Serious Event

We hebben met BrainstomXL een dag invulling geven aan de teamontwikkeling. Centraal staat die dag dat het team zelfstandig een oplossing zoekt voor de nieuwe werkwijze en een nieuwe afdelingsstructuur.

Serious Impact

Belangrijke criteria zijn hierbij de eigen inbreng van iedere deelnemer (actieve deelname en een veilige sfeer), dat het team eigen keuzes kan maken in zowel de ideeën, uitwerking en implementatie en dat er aandacht was voor teambuilding.

Amsterdam RAI – Teamontwikkeling


Andere klantcases

Of ga terug naar alle klantcases

Goede en toegankelijke zorg

Welke vakkennis is nodig en welke praktische oplossingen zien verpleegkundigen om goede, veilige en toegankelijke zorg te kunnen blijven bieden. Nu en in de toekomst?

Lees meer

Betere campagnecommunicatie

Hoe kan de afdeling communicatie van Stop Aids Now eerder betrokken worden bij campagnes? BrainstormXL ging aan de slag met dit vraagstuk.

Lees meer

Hoe profileer ik mij als MD’er

Hoe meer regie en richting te geven aan je eigen carrière? Deelnemers gingen aan de slag met eigenaarschap over de eigen loopbaan.

Lees meer

Praktijkgericht onderzoek

Onderwijsvernieuwing rondom praktijkgericht onderzoek door afstemming en samenwerking met het bedrijfsleven

Lees meer

Van beleid naar praktijk

In één dag van beleidsnotitie naar een aanzet tot implementatie. Met BrainstormXL gingen de deelnemers 'back to the future' om concrete stappen te zetten richting de toekomst.

Lees meer

24-uurs - Kaders en Kansen

Wat bindt en onderscheidt ons? Voor het Montessori Kenniscentrum organiseerde BrainstormXL een 24-uurs conferentie voor alle directeuren in het basisonderwijs.

Lees meer
Laat je informeren

Je bent geïnspireerd, maar heb je nog geen goed beeld van wat een serious event is en wat het voor jouw organisatie kan bijdragen?
Bel even of stuur even een berichtje.