AIESEC

Make a Move sessies

BrainstormXL verbindt studenten en bedrijfsleven

AIESEC is de grootste door jongeren geleide organisatie ter wereld! In Nederland werken ze met 300 vrijwilligers in 12 kantoren. Het programmaonderdeel Make a Move ondersteunt studenten door voor hen een brug te slaan tussen de collegebanken en het bedrijfsleven. Hiervoor organiseert Make a Move tal van activiteiten waaronder Meet a Mentor waarbij studenten kennis kunnen maken met deelnemende topbedrijven. Bovendien kunnen studenten zichzelf presenteren en een mentorschap winnen.

Serious Event

We hebben hierbij de BrainstormXL als selectiemethode ingezet. 300 studenten namen deel aan de BrainstormXL, waarbij zijn aan de slag gingen met actuele uitdagingen van de deelnemende bedrijven zoals Van Lanschot bankiers, Rabobank, Ahold, Nedap en Aegon.

Serious Impact

"De BrainstormXL is door zowel ons, als de studenten als energiek, leerzaam en bijzonder waardevol ervaren. BrainstormXL staat altijd open voor vernieuwingen en denkt actief mee in het proces voorafgaand aan de evenementen. Kortom: een hele prettige samenwerking".

Adinda Karperien
Selection Manager Meet a Mentor


Andere klantcases

Of ga terug naar alle klantcases

Goede en toegankelijke zorg

Welke vakkennis is nodig en welke praktische oplossingen zien verpleegkundigen om goede, veilige en toegankelijke zorg te kunnen blijven bieden. Nu en in de toekomst?

Lees meer

Betere campagnecommunicatie

Hoe kan de afdeling communicatie van Stop Aids Now eerder betrokken worden bij campagnes? BrainstormXL ging aan de slag met dit vraagstuk.

Lees meer

Hoe profileer ik mij als MD’er

Hoe meer regie en richting te geven aan je eigen carrière? Deelnemers gingen aan de slag met eigenaarschap over de eigen loopbaan.

Lees meer

Praktijkgericht onderzoek

Onderwijsvernieuwing rondom praktijkgericht onderzoek door afstemming en samenwerking met het bedrijfsleven

Lees meer

Van beleid naar praktijk

In één dag van beleidsnotitie naar een aanzet tot implementatie. Met BrainstormXL gingen de deelnemers 'back to the future' om concrete stappen te zetten richting de toekomst.

Lees meer

24-uurs - Kaders en Kansen

Wat bindt en onderscheidt ons? Voor het Montessori Kenniscentrum organiseerde BrainstormXL een 24-uurs conferentie voor alle directeuren in het basisonderwijs.

Lees meer
Laat je informeren

Je bent geïnspireerd, maar heb je nog geen goed beeld van wat een serious event is en wat het voor jouw organisatie kan bijdragen?
Bel even of stuur even een berichtje.