Hogeschool Utrecht

Praktijkgericht onderzoek

Onderwijsvernieuwing

Voor het HR-evenement, georganiseerd door de Hogeschool van Utrecht, faculteit Maatschappij en Recht, hebben we een BrainstormXL ingezet. Het thema van het evenement was:
Praktijkgericht onderzoek in het HBO

Eén van de subdoelen was om, met het onderwijsaanbod voor praktijkgericht onderzoek, aansluiting te vinden bij de thema’s en verwachtingen van het bedrijfsleven.

Serious Event

Voor dit event waren naast docenten en studenten ook HR-professionals uit de praktijk uitgenodigd. De aanwezigen werden in adviesteams opgedeeld en gingen aan de slag met de uitdagingen die het HBO heeft op het doen van en ontwikkelen van Praktijkgericht onderzoek.

Serious Impact

Op deze dag werd er aansluiting gevonden bij de thema’s en verwachtingen van het bedrijfsleven en zijn nieuwe onderzoeksvoorstellen geconcretiseerd.

Praktijkgericht onderzoek


Andere klantcases

Of ga terug naar alle klantcases

Betere campagnecommunicatie

Hoe kan de afdeling communicatie van Stop Aids Now eerder betrokken worden bij campagnes? BrainstormXL ging aan de slag met dit vraagstuk.

Lees meer

Hoe profileer ik mij als MD’er

Hoe meer regie en richting te geven aan je eigen carrière? Deelnemers gingen aan de slag met eigenaarschap over de eigen loopbaan.

Lees meer

Praktijkgericht onderzoek

Onderwijsvernieuwing rondom praktijkgericht onderzoek door afstemming en samenwerking met het bedrijfsleven

Lees meer

Van beleid naar praktijk

In één dag van beleidsnotitie naar een aanzet tot implementatie. Met BrainstormXL gingen de deelnemers 'back to the future' om concrete stappen te zetten richting de toekomst.

Lees meer

24-uurs - Kaders en Kansen

Wat bindt en onderscheidt ons? Voor het Montessori Kenniscentrum organiseerde BrainstormXL een 24-uurs conferentie voor alle directeuren in het basisonderwijs.

Lees meer

Meest klantgerichte supermarkt

Hoe kunnen we de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen? In deze super BrainstormXL gingen in vier dagen maar liefst 400 medewerkers met deze uitdaging aan de slag.

Lees meer
Laat je informeren

Je bent geïnspireerd, maar heb je nog geen goed beeld van wat een serious event is en wat het voor jouw organisatie kan bijdragen?
Bel even of stuur even een berichtje.