Serious events

Wat is een Serious Event?

Kan je een inspirerend en feestelijk evenement organiseren waarbij de deelnemers tegelijkertijd werken aan het oplossen van een complex organisatievraagstuk? Dat kan! Sterker nog, wij denken dat een 'serious event' het één het andere kan versterken en juist tot meer resultaat leidt. 

Bij het BrainstormXL evenement gaan de deelnemers aan de slag met één of meerdere vraagstukken uit de eigen organisatie. Het doel is om aan het einde van de dag een realistisch en bruikbaar plan op te leveren dat uit de praktijk komt én op draagvlak kan rekenen.

Een BrainstormXL evenement is altijd 'live' en dat heeft twee redenen. We zien dat de samenwerking energieker is en tot meer resultaat leidt. Daarnaast mag het best een feestje zijn om samen met anderen te werken én te genieten van het resultaat. Zeg nou zelf, dat is online toch echt minder leuk? 

Kijk hier wat onze opdrachtgevers over ons zeggen of kijk hier voor inspiratie voor vraagstukken waar een BrainstormXL evenement een oplossing kan bieden. 

Laat je informeren

Je bent geïnspireerd, maar heb je nog geen goed beeld van wat een serious event is en wat het voor jouw organisatie kan bijdragen?
Bel even of stuur even een berichtje.