Incompany crowdsourcing

"Niemand weet evenveel als iedereen."

Incompany Crowdsourcing draait om het vooraf betrekken van medewerkers bij het oplossen van organisatievraagstukken in plaats van het achteraf informeren. Dit bevordert niet alleen het eigenaarschap maar stimuleert ook de creativiteit en betrokkenheid bij het vraagstuk

Hoe ziet een dagje incompany crowdsourcing eruit?

Ochtend:

  • Welkom en Introductie: Uitleg van het programma en presentatie van de uitdaging.
  • BrainstormXL: Teams werken samen aan oplossingen, gesteund door periodieke feedback van de jury en faciliterende coaches.

Middag:

  • Verdieping en Verfijning: Teams verdiepen hun voorstellen in de vervolgrondes.
  • Finale en Presentaties: De teams pitchen hun definitieve adviezen aan de jury en alle deelnemers.

Afsluiting:

  • Bekendmaking winnend adviesbureau en Borrel: Een informele afsluiting waarbij de winnaars worden gevierd en deelnemers de gelegenheid krijgen om te netwerken.


Doe mee en ontdek hoe de collectieve intelligentie van jouw organisatie kan leiden tot innovatieve en duurzame oplossingen

Waarom deelnemen aan Incompany Crowdsourcing?

Innovatief en Collaboratief

Wij introduceren de uitdagingen van jouw organisatie en bieden de deelnemers de benodigde inzichten en context door middel van een interactieve presentatie. Vervolgens brainstormen de medewerkers in teamverband en vormen zij tijdelijke adviesbureaus tijdens onze BrainstormXL© sessies. Hierbij ontwikkelen zij samen passende oplossingen die echt werken en breed gedragen worden binnen de organisatie.

Dynamisch en Competitief

De teams strijden in drie rondes waarbij zij hun ideeën en voorlopige adviezen presenteren aan een door de organisatie samengestelde jury. Dit stimuleert een gezonde competitie en zorgt ervoor dat de beste ideeën steeds verder worden verfijnd. Na de finale pitch wordt het winnende team bekend gemaakt.

Praktisch en Empowerend

Wij begeleiden de hele dag, van het scherpstellen van het vraagstuk tot de implementatie van de gekozen oplossingen. Onze aanpak is gericht op het creëren van directe betrokkenheid en draagvlak. Daarnaast bieden wij ondersteuning om de oplossingen duurzaam te verankeren binnen jouw organisatie.

Doe mee en ‘crowdsource’ met ons mee!

Ben je klaar om gedragsverandering binnen jouw organisatie in één dag naar een hoger niveau te tillen? Meld je aan voor een dag vol inzichten, samenwerking en praktische oplossingen.

Zie onze andere serious events!

BrainTrain
GedragsBrouwerij
Outcompany Crowdsourcing
BrainBoost
Laat je informeren

Je bent geïnspireerd, maar heb je nog geen goed beeld van wat een serious event is en wat het voor jouw organisatie kan bijdragen?
Bel even of stuur even een berichtje.