Stap op de Braintrain

Eén dag trainen en brainen met een concreet resultaat

Bij onze BrainTrain draait alles om het creëren van effectieve oplossingen voor een actueel organisatie- of team-uitdaging. Op deze dag gaan we in een sneltreinvaart van uitdaging via inhoud naar concrete oplossingen en ideeën. In samenwerking met de gedragsexperts van BrainstormXL bieden we een interactieve dag vol inspiratie en praktische oplossingen.

Hoe ziet een dagje Braintrainen eruit?

We kiezen bewust voor een inspirerende omgeving om creativiteit en openheid te stimuleren. Deze setting helpt je om los te komen van de dagelijkse routine en met een frisse blik naar gedragsverandering te kijken. Een typische dag bij de Gedragsbrouwerij ziet er als volgt uit:


Ochtend:

•  Welkomstsessie: Introductie tot de dag, kennismaking met de deelnemers en uitleg over het programma.

•  Inleiding door directie/manager: De directie of manager presenteert de uitdaging voor de dag. Wat komt er op ons af, waar moeten we op inspelen, welke uitdaging ligt er voor ons, etc. Hierbij wordt het nut en noodzaak van de dag benadrukt en iedereen uitgenodigd om mee te denken.

•  Trainen: Rond de uitdaging bieden we de deelnemers een training of een serie korte workshops. Dit verbreed en verdiept de uitdaging en zo worden de trein geladen met kennis en vaardigheden.

Middag:

•  Brainen: In de middag gaan we de uitdaging en de inzichten uit de training/workshops omzetten in oplossingen en ideeën. Hierin gaan groepen brainstormen en sparren hierover tussentijds met de directie/management.

•  Presentaties en Feedback: Aan het einde van de brainstorm presenterende groepen hun oplossingen aan de directie/management. Uiteindelijk worden de beste ideeën gekozen en geconcretiseerd.

•  Afsluiting en borrel: Een informele afsluiting met een netwerkborrel waar je de kans krijgt om verder te praten met de experts en andere deelnemers.

Braintrain

Waarom deelnemen aan de Braintrain?

Innovatief

Wij voeden je organisatie of team met de concrete uitdaging en bieden in korte praktische trainingen de deelnemers de benodigde inzichten en context. Als de trein geladen is dan gaan we in de middag brainstormen over concrete ideeën en oplossingen voor de gestelde uitdaging. Samen met BrainstormXL ontwikkelen we zo passende interventies die echt werken en gedragen zijn door de organisatie en team.

Belevingsgericht

Veranderingen gaan niet alleen over theorie en ideeën, maar vooral ook over het concretiseren van de theorie en ideeën in concrete oplossingen. We zorgen er in de BrainTrain voor dat er na deze dag een concreet plan van aanpak ligt.

Effectief

Onze interventies zijn direct toepasbaar en gericht op tastbare resultaten. We helpen om echte, blijvende veranderingen te realiseren.

Samenwerking

Samenwerken staat bij ons centraal. Tijdens de sessie werkt iedereen intensief samen in teams en onze experts om interventies te ontwikkelen die perfect passen bij jullie situatie.

Doe mee en 'rij' met ons in de Braintrain!

Ben je klaar voor verandering binnen jouw organisatie of team en wil je die in één dag naar een hoger niveau te tillen? Meld je aan voor een dag vol inzichten, samenwerking en praktische oplossingen.

Zie onze andere serious events!

GedragsBrouwerij
Outcompany Crowdsourcing
Incompany Crowdsourcing
BrainBoost
Laat je informeren

Je bent geïnspireerd, maar heb je nog geen goed beeld van wat een serious event is en wat het voor jouw organisatie kan bijdragen?
Bel even of stuur even een berichtje.